Rychlý přístup

Můj dům, můj hrad. Bezpečí na prvním místě

Také se po náročném dni těšíte domů za svou rodinou? Domácí pohoda je pro nás všechny na prvním místě. Přejeme si, aby všichni naši nejbližší byli šťastní, a především v bezpečí. A jaké místo by mělo být pro všechny oázou? Samozřejmě domov. Chraňte svou rodinu i majetek. Udělejte vše potřebné pro zabezpečení domácnosti.

Účinně, a přitom jednoduše můžete chránit svůj byt, dům nebo chatu. Zabezpečení domácnosti od Somfy je jednoduché na instalaci i na užívání. Nejsou zapotřebí kabely, takže nemusíte sekat do zdi. Navíc díky moderním technologiím dokáže Somfy věci, o kterých se vám ani nesnilo!

Začneme u domovních dveří…

Představte si, že někdo zvoní. Co uděláte? U bytových dveří koukáte skrz kukátko, které absolutně zkresluje obraz, takže si tchýni spletete se sousedem. A domovní dveře musíte otevřít dokořán a vykouknout ven, abyste viděli, kdo se skrývá za brankou. To už se pak tváří v tvář příchozímu špatně předstírá, že nejste doma…

Teď si tedy představte, že máte videotelefon od Somfy. Na domácím monitoru krásně uvidíte, kdo zvoní, a můžete mu pomocí dotykových tlačítek rovnou na dálku otevřít vjezdovou bránu i garážová vrata nebo rozsvítit příjezdovou cestu. Dokonce se můžete podívat zpětně, kdo to zvonil, když jste zrovna nebyli doma. S naším videotelefonem se nemusíte bát, že by vaše děti otevřeli vlkovi předstírajícímu, že je jejich maminka.

Také ve své bezedné kabelce nebo ve změti kapes neustále hledáte klíče? Nebo vás naopak jejich masivní svazek v kapse tak tíží, že si pořád uvědomujete, že je máte? Pořiďte si chytrý zámek Somfy Doorkeeper! Jak to, že chytrý? Můžete si kdykoliv otevřít telefonem, a to třeba i na dálku z práce nebo dovolené. Přišla vám sousedka zalít květiny? Jednoduše jí vpustíte dál. Stejně tak kurýra, který, jak všichni dobře víme, přijede zaručeně v tu jedinou dobu, kdy se nám to absolutně nehodí.

Všechno vidím!

Vaši všetečnou sousedku, která ví o vaší domácnosti víc než vy, a to, co neví, si domyslí nebo vymyslí, důstojně zastoupí naše promyšlené kamery. Interiérová kamera má Full HD rozlišení, osminásobný zoom, noční vidění a širokoúhlé zobrazení. Navíc rozpozná vaše domácí mazlíčky a nevyhlásí tak falešný poplach. Vaše dokonalé soukromí zajistí pomocí záklopky, kterou diskrétně zaklopí, jakmile se vrátíte domů.

Stejně praktickou záklopku má také první all-in-one řešení pro zabezpečení domácnosti, interiérová kamera s integrovanou sirénou Somfy ONE. Také je natolik chytrá, že rozpozná vašeho pejska nebo kočičku od zloděje, a navíc v případě nebezpečí rozezvučí hlasitý poplach, při kterém tuhne krev v žilách. Lapky určitě zanechají své nekalé výdělečné činnosti a budou se snažit co nejrychleji opustit prostor, do kterého je nikdo nezval.

Přes Somfy ONE a přes naše venkovní kamery můžete dokonce i mluvit a rovnou tak zasáhnout. Díky vymezení oblasti sledování vám navíc kamery nebudou hlásit pohyb v místech, kam lidé chodit mohou (např. po chodníku za vaším plotem).

Nechcete mít doma kamery? Stejný komfort jako Somfy ONE přináší Home Alarm. Vystačí si bez kamer, i tak vám spolehlivě podá notifikace, připomínku zajištění při odchodu a automaticky vše odjistí při vašem příchodu. Zabezpečení domácnosti zajišťuje pomocí bezdrátových vibračních čidel IntelliTAGTM nebo pohybových senzorů.

Zkouška sirén, zkouška sirén…

Nejen v pravé poledne první středy v měsíci se u vás může rozeznít siréna. Každý pohyb zaznamenají naše kvalitní, a přitom cenově dostupné alarmy. Také oni rozpoznají vaše domácí mazlíčky, takže ani cvičené morče volně pobíhající po obývacím pokoji nevyhlásí poplach. Naše alarmy a pohybová čidla jsou zcela bezdrátové, takže kvůli jejich instalaci nemusíte sekat do zdi a natahovat kabely.

Kompletní zabezpečení domácnosti ve vašem mobilním telefonu

Jste techničtí hračičkové toužící po každé moderní vychytávce? Nebo si naopak přejete mít všechno co nejjednodušší? Ať tak, nebo tak, zaručeně vás nadchne kompletní systém automatizace domácnosti TaHoma®, který propojí všechny kompatibilní produkty nejen zabezpečení domácnosti, ale i stínění, garážových vrat, vjezdových bran, osvětlení a topení. To vše můžete jednoduše ovládat prostřednictvím svého chytrého telefonu, ať jste kdekoliv a kdykoliv.

Navíc si můžete nastavit scénáře, které budou samy vše regulovat přesně podle vašeho přání. Jedním kliknutím pak můžete aktivovat alarm, zatáhnout rolety, zhasnout světla a zamknout dveře. Při pokusu o vloupání do bytu nebo domu pak zloděje kromě sirény může překvapit i rozsvícení všech světel v domácnosti či zatahující se rolety.

Jak si vybrat systém zabezpečení pro vaši domácnost?

 

Somfy Expert k vašim službám

Užívejte si více pohodlí a získejte významné úspory na energiích. Podlehněte kouzlu automatizace domácnosti! Chcete-li si produkty prohlédnout osobně a dozvědět se více o možnostech zabezpečení a automatizaci vaší domácnosti, kontaktujte nás nebo si najděte svého Somfy Experta ve svém okolí.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive