Rychlý přístup

Simulace přítomnosti v domě vám během dovolené zaručí bezpečí

Užijte si dovolenou bez obav, co se u vás doma děje. Jak na to? Nemusíte nechávat Kevina samotného doma, aby zahnal případné zloděje. Zatímco si budete užívat prázdnin a sluníčka, váš dům bude v bezpečí díky simulaci přítomnosti.

Letní dovolená se konečně blíží. Ale ať už jsme na pláži, nebo někde v lesích, občas máme takový ten pocit nejistoty. Co když si někdo vyhlédne náš dům s úmyslem neočekávané návštěvy?

Objednat dovolenou, sehnat pojištění, naplánovat scénář, zabalit kufry.

Co zloděje vyloženě odradí, aby se vašemu majetku obloukem vyhnuli? Dvoumetrový pes na řetězu? Také by to šlo, ale máme lepší řešení, které spotřebuje méně granulí. Představujeme vám funkci simulace přítomnosti v systému automatizace domácnosti TaHoma® switch.

Simulace přítomnosti ve vámi předem zvoleném období a čase rozsvěcuje a zhasíná světla, zatahuje a vytahuje žaluzie či rolety… Zkrátka předstírá, že jste pořád doma. Zloděj tak bude zmatený a vybere si za oběť jiný dům. Takový, na kterém hned uvidí, že má volné pole působnosti.

Může se ale stát, že na noc musíte neplánovaně odjet a nemáte čas simulaci přítomnosti upravovat. V tu chvíli se hodí, že můžete scénář spustit jedním dotykem na ploše vašeho telefonu. Díky novým widgetům v aplikaci TaHoma nebylo spouštění scénářů nikdy jednodušší.

Se simulací přítomnosti se tedy nemusíte bát, že byste se vrátili do vybíleného domu. Navíc si můžete vždy zkontrolovat, že je vše opravdu v pořádku. S chytrou domácností doplněnou o chytrý zámek Door Keeper můžete k sobě domů kdykoliv vpustit například sousedku, aby vám zalila květiny, když jste pryč.

Vím, co se doma děje

Pro ty z vás, kteří chtějí mít možnost podívat se, co se doma děje ať už jste kdekoliv, jsou tu chytré kamery. Interiérové kamery sledují každou místnost, venkovní kamery okolí domu a vy se v mobilní aplikaci Somfy Protect můžete přesvědčit, že je vše v pořádku. Skvělou volbou je all-in-one řešení Somfy ONE, první interiérová kamera se zabudovaným alarmem.

A pro ty z vás, kteří nechtějí mít doma kameru je tu řešení Somfy Home Alarm. Zabezpečovací systém, který zahrnuje sirénu, pohybová a okenní čidla s detekcí vibrací a zloděje tak odradí ještě dříve, než se k vám vloupá.

Jak si vybrat bezpečnostní kameru nebo zabezpečovací systém?

Připravili jsme pro vás přehledné průvodce výběrem, kteří vás provedou krok za krokem při výběru zabezpečení pro vaši domácnost. Uvažujete o pořízení kamer do vaší domácnosti? Projděte si našeho průvodce Jak vybrat bezpečnostní kamery.  Pokud nechcete mít v domácnosti kamery, poradíme vám s výběrem domácího zabezpečovacího systému. Naše bezpečnostní systémy myslí i na vaše čtyřnohé mazlíčky, kteří bývají často příčinou falešných poplachů. Zjistěte Jak vybrat alarm vhodný do domácnosti se zvířaty.

 

Ptejte se, poradíme vám

Nejste si jisti výběrem vhodného zabezpečení pro váš dům či byt? Zajímá vás chytrá domácnost a automatizace? Pište nebo volejte, na vaše dotazy vám rádi zodpovíme.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive