Rychlý přístup

Nechte starosti o vaše bezpečí za dveřmi

Kolikrát se vám už stalo, že jste přemýšleli, jestli jste nezapomněli zamknout dveře? Nyní už tuto starost můžete hodit za hlavu. Novinka Somfy Door Keeper se o to postará za vás.

Chytrý zámek vám přinese klid v duši. Můžete se k němu na dálku připojit přes svůj smartphone a jednoduše ho ovládat odkudkoli. Náhradní klíče už nebudou potřeba!

Vyšší bezpečnost

Somfy Door Keeper je dálkově ovládaný chytrý zámek pro vchodové dveře se senzory proti pokusu o vloupání. S tímto chytrým zámkem budete mít větší pocit bezpečí a svobody. Vaše dveře už nejsou jen vchod do vašeho domu, nyní jsou aktivním prvkem ve vašem zabezpečovacím systému a chytré domácnosti.

Ještě více bezpečí, ale i pohodlí získáte zapojením do systému TaHoma® switch. Nastavte si například scénář „Příchod domů“ a jedním kliknutím na vašem mobilním telefonu se chytrý zámek dveří Somfy Door Keeper odemkne, otevřou se garážová vrata, odkóduje Somfy ONE, zapne osvětlení opatřené chytrými žárovkami Philips Hue a žaluzie a rolety se nastaví do požadované pozice. Je to tak jednoduché!

Čidlo v zámku stále hlídá, jestli jsou vaše dveře zavřené a zamčené. Obsahuje technologii IntelliTag, která se používá i v našich zabezpečovacích systémech. Detekuje jakékoli pokusy o vloupání, upozorní vás zprávou, zapne alarm a odstraší tak zloděje ještě dříve, než se dostane dovnitř.

Starosti hoďte za hlavu!

Stalo se vám, že přijel kurýr s balíkem, když jste byli v práci? Jedete na dovolenou a potřebujete, aby vám sousedka zalila květiny, ale nemáte náhradní klíč? U dveří se nečekaně objevila tchýně? S chytrým zámkem Somfy Door Keeper tyto situace vyřešíte snadno a rychle!

V mobilní aplikaci Somfy Keys máte kontrolu nad přístupem do vašeho domu odkudkoliv. Jedním kliknutím odemknete dveře nečekané návštěvě nebo kurýrovi. Vybraným osobám navíc můžete vytvořit dočasný kód pro vstup do domácnosti. To se hodí, když potřebujete zalít květiny nebo třeba nakrmit kočku.

Aplikace Somfy Keys vám také ukáže, jestli vaše děti zamkly dveře, nebo jestli zase zapomněly. V tom případě je můžete na dálku zamknout sami. Máte tak plnou kontrolu nad vašimi dveřmi. U vybraných uživatelů vám navíc aplikace ohlásí jejich příchod.

S Door Keeperem proměníte vaše vstupní dveře na chytré dveře, které se stanou aktivní součástí vašeho zabezpečení. Díky nim jen vy rozhodnete, kdo smí dovnitř, a kdo ne.

Nyní je chytrý zámek Somfy Door Keeper dostupný také v elegantní černé! Třeba lépe zapadne do stylu vašeho interiéru.

Ptejte se, poradíme vám

Nejste si jisti výběrem vhodného zabezpečení pro váš dům či byt? Zajímá vás chytrá domácnost a automatizace? Pište nebo volejte, na vaše dotazy vám rádi zodpovíme.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive