Rychlý přístup

Zkušenosti koncových uživatelů s aplikací TaHoma

V druhé půlce června jsme uživatelům starších řídích jednotek TaHoma Premium otevřeli možnost přechodu na novou a velmi populární aplikaci TaHoma® 3.0. Uživatelé těchto jednotek tak mohli začít bezplatně přecházet na novou aplikaci a tím nejen „recyklovat“ své boxy, které mohou využívat i nadále, ale především získat většinu výhod, které nabízí nový smart box – TaHoma switch.

Po celou dobu příprav nás vedla myšlenka, aby koncový uživatel dostal veškeré potřebné informace a mohl tak hladce přejít na novou aplikaci včetně převedení svých scénářů i automatizací a nadále pokračovat v pohodlném ovládání své domácnosti.

O přechodu na novou aplikaci jsme informovali ve třech mailingových vlnách. Naši technici ze zákaznické podpory promptně reagovali na dotazy a podněty koncových uživatelů, které k nám přicházeli emailem i telefonicky.  Rovněž jsme sdíleli důležité informace s našimi francouzskými kolegy, kteří za celým projektem stáli a dávali nám plnou podporu.

Abychom měli ucelenou představu o průběhu celého projektu, ptali jsme se některých uživatelů na naší lince, jak jsou s přechodem, podporou a novou aplikací spokojeni. Těší nás, že jsme se nejčastěji setkávali s těmito pozitivními reakcemi:

Proč jste se rozhodl přejít na novou aplikaci?

Hlavním důvodem byly určitě nové funkce, důležitá je pro mě třeba možnost vytvářet a upravovat scénáře přímo v mobilním telefonu.

Jak proběhl přechod na novou aplikaci, šlo podle Vás vše hladce?

Samotný přechod proběhl snadno, jen jsem z počátku musel hledat některé funkce. V tom mi hodně pomohly video-návody u vás na YouTube kanálu, a hlavně pak ten seminář pro běžné uživatele. A je fajn, že se mi převedly i moje scénáře, měl jsem jich sice jen pár, ale i tak, fungoval jsem rovnou dál.

Jaké jsou Vaše dojmy po pár týdnech používání?

Velká spokojenost. Hodně používáme možnost nastavení oblíbených. Nějak to mám nastaveno v mobilu, jinak v tabletu a moje žena si nastavila na svém mobilu svoje vlastní. A také možnost dát si více žaluzií do jednoho celku a ovládat je naráz.
Jo a málem bych zapomněl na Zkratky. Mám Apple, a to otevírání brány a garáže hlasem mě fakt baví.

Doporučil byste přechod na novou aplikaci dalším uživatelům?

Přechod rozhodně doporučuji, spousta nových možností a příjemné prostředí aplikace. Zpátky už by se mi nechtělo. :) Je fajn, že je možnost i zpětně kouknout na ten Somfy webinář, dostal jsem tam hromadu informací a bez nich by ten začátek byl asi složitější. Nejsou v plánu ještě nějaké navazující?

Celý projekt přechodu na novou aplikaci rozhodně není u konce, možnost přecházet je stále otevřena a stejně tak naše podpora pro uživatele TaHoma Premium.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive