Rychlý přístup

Proč si pořídit chytrá garážová vrata?

Vrata jsou jedna z největších a nejdůležitějších částí vaší domácnosti. Po celý rok chrání vaše miláčky na dvou až čtyřech kolech před rozmary počasí i nevítanými návštěvníky. Musí tak být bezpečná, musí reprezentovat vaši domácnost, ale hlavně musí být snadno ovladatelná!

K čemu mi jsou chytrá garážová vrata?

„Můžu si přeci jednoduše z auta vylézt, vrata si otevřít a poté vjet do garáže.“ Tohle si myslíte až do chvíle, kdy je venku buď nesnesitelné vedro, déšť či sníh. V tu chvíli z toho auta opravdu musíte vylézt a projít si tím, co si na vás příroda připravila. Nakonec po namáhavém otevření vrat si tu cestu musíte projít ještě jednou. V tu chvíli to otevření vrat a brány jedním tlačítkem nebo hlasovým příkazem vlastně nezní tak špatně. Navíc si k tomu můžete nastavit i automatické rozsvícení světel a zapnutí topení či klimatizace při příjezdu.

Může se tedy zdát, že vám chytrá garážová vrata ušetří maximálně dvě minuty denně, jenže když začnete objevovat všechny výhody a pohodlí, které vám chytrá garážová vrata s pohony Somfy přinesou, zjistíte že si bez nich váš každodenní život nedokážete představit.

Jak můžu ovládat svoje chytrá garážová vrata?

S naším systémem domácí automatizace TaHoma si můžete vybrat jakýkoliv typ ovládání, který vyhovuje vašim potřebám a životnímu stylu. Chytrá garážová vrata, bránu a všechno ostatní domácí příslušenství můžete ovládat například klíčenkou na vašich klíčích od auta, hlasovým příkazem přes vašeho oblíbeného hlasového asistenta, přes chytrou mobilní aplikaci, nebo nově nabízíme možnost ovládání přes widgety na domovské obrazovce. Garážová vrata a vlastně celou domácnost si tak můžete ovládat přesně tak jak chcete.

Můžu si propojit garážová vrata s chytrou domácností?

Samozřejmě! Systém chytré domácnosti TaHoma od Somfy je tak propojený, jak si ho sami uděláte. Můžete si tak vytvořit a přizpůsobit chytrou domácnost přesně podle vašich představ. Pokud máte venkovní světla, přidejte si je spolu s vraty do chytrého scénáře, aby se večer při vašem příjezdu zapnuly. Máte i motorizovanou bránu? Chytré topení a klimatizaci? Všechno domácí vybavení lze přidat do vašich scénářů a aktivovat je podle vašich potřeb jedním stisknutím tlačítka nebo hlasovým příkazem. Nemusíte tak po vašem příjezdu ručně zapínat každé světlo a každý radiátor.

Jak si mám vybrat garážová vrata přesně podle mých potřeb?

Na internetu narazíte na spoustu zkušeností a názorů, které jsou často protichůdné a nakonec máte v hlavě ještě větší guláš než na začátku. Spousta těchto situací vzniká, protože každý máme úplně jiné požadavky a každý chceme něco jiného. Proto neexistuje univerzální rada, jak vybrat ta správná garážová vrata. Prostě si vyberte vrata, která budou vyhovovat vám a vašim potřebám. Jsou to vaše vrata ve vaší domácnosti a vy nejlépe víte co chcete, co se vám líbí a co vyžadujete. Pokud ale stále nevíte a potřebujete poradit, projděte si naši šikovnou příručku, kde se dozvíte, jaká vrata budou vyhovovat přesně vašim potřebám.

Chcete skutečné profesionály, co ví jak na to? Kontaktujte jednoho z našich Somfy Expertů!

S motorizovanými garážovými vraty připojenými k chytré domácnosti získáte domov, ve kterém budete žít pohodlněji a bezpečněji. Chcete vědět více o možnostech motorizace vaší brány nebo garážových vrat? Uvažujete o koupi nových a chtěli byste je ovládat na dálku? Neváhejte se obrátit na naše Somfy Experty. Jsou to vyškolení odborníci na řešení motorizace a automatizace vjezdových brán a garážových vrat. Pomohou vám s výběrem a instalací. Navštivte náš dealer lokátor a vyhledejte si některého z našich Somfy Expertů ve vašem okolí.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive