Rychlý přístup

Proč bychom měli uvažovat o chytré bráně?

Brána je první věc, kterou každý uvidí při pohledu na váš dům. Každý den stojí mezi vaším domem a nevítanými hosty. Proto by měla být bezpečná, měla by reprezentovat vaši domácnost, ale hlavně se musí snadno ovládat!

Myslíte si, že jí nepotřebujete, dokud ji nemáte

„K čemu je chytrá brána? Vždyť si přeci můžu z auta vylézt, bránu si otevřít a vjet na zahradu.“ Jenže v tu chvíli, kdy začne sněžit, pršet nebo pražit letní slunce se vám nebo vašim spolujezdcům už nejspíš tolik chtít nebude. Chytrá brána tento problém řeší za vás! Pohony od Somfy fungují pro všechny typy bran a za každého počasí. Můžete si tak cestou domů otevřít bránu a garážová vrata jedním dotykem na widgetu, hlasovým příkazem nebo dálkovým ovladačem. K tomu si můžete nastavit i automatické rozsvícení světel a zapnutí topení či klimatizace při příjezdu. Nebo když jste například na dovolené, můžete kdykoliv otevřít bránu a garáž uklízečce či kurýrovi a poté ji opět zavřít, abyste zajistili bezpečí své domácnosti.

Na začátku se tedy zdá že vám chytrá brána ušetří maximálně dvě minuty denně, jenže když začnete objevovat všechny výhody a pohodlí, které vám chytrá brána s pohony Somfy přinese, zjistíte že si bez ní váš každodenní život nedokážete představit.

Jak můžu ovládat svoji chytrou bránu?

Systém domácí automatizace TaHoma nabízí mnoho způsobů ovládání, které si můžete přizpůsobit svému životnímu stylu. Stejně jako všechno ostatní domácí příslušenství můžete chytrou bránu ovládat například klíčenkou na vašich klíčích od auta, hlasovým příkazem přes vašeho oblíbeného hlasového asistenta, přes chytrou mobilní aplikaci, nebo nově nabízíme možnost ovládání přes widgety na domovské obrazovce.  Bránu a vlastně celou domácnost si tak můžete ovládat přesně tak jak chcete, pohodlně a hlavně bezpečně, protože například díky hlasovému ovládání nemusíte spouštět zrak z cesty a ruce z volantu.

A co propojení s domácí automatizací?

Každá chytrá domácnost je jedinečná a každý si ji může přizpůsobit podle vlastních představ. Pokud máte venkovní světla, přidejte si je spolu s bránou do chytrého scénáře, aby se večer při vašem příjezdu zapnuly. Garážová vrata, rolety nebo žaluzie? Chytré topení, osvětlení a klimatizaci? Všechno domácí vybavení lze přidat do vašich scénářů. Tím můžete vše aktivovat podle svých potřeb jedním stisknutím tlačítka nebo hlasovým příkazem a nemusíte tak ručně zapínat každou žárovku a každý radiátor.

Jak si mám vybrat bránu přesně podle mých potřeb?

Všude se dočtete že tenhle nebo tenhle typ brány je lepší, že rozhodně musíte mít tenhle materiál a tohle provedení. Ale víte co? Prostě si vyberte bránu, která vám bude vyhovovat. Je to vaše brána před vaším domovem a vy nejlépe víte co chcete, co se vám líbí a co vyžadujete. Pokud ale potřebujete poradit a ukázat správný směr, neváhejte si projít naši šikovnou příručku, kde se dozvíte, jaká brána bude vyhovovat přesně vašim potřebám.

Chcete skutečné profesionály, co ví jak na to? Kontaktujte jednoho z našich Somfy Expertů!

S motorizovanou bránou připojenou k chytré domácnosti získáte domov, ve kterém budete žít pohodlněji a bezpečněji. Chcete vědět více o možnostech motorizace vaší brány nebo garážových vrat? Uvažujete o koupi nových a chtěli byste je ovládat na dálku? Neváhejte se obrátit na naše Somfy Experty. Jsou to vyškolení odborníci na řešení motorizace a automatizace vjezdových brán a garážových vrat. Pomohou vám s výběrem a instalací. Navštivte náš dealer lokátor a vyhledejte si některého z našich Somfy Expertů ve vašem okolí.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive