Rychlý přístup

Nové produkty chytré domácnosti od Somfy

Naše produkty chytré domácnosti vám přináší více pohodlí, bezpečí a úspor. Podívejte se na nové produkty, které vám usnadní život ve vašich domácnostech.

Pohon OXIMO WireFree io solární sada

Tento chytrý pohon s externím solárním panelem je určený pro předokenní rolety. Hodí se především na místa, kde k oknu není veden žádný kabel napájení. K jeho instalaci není třeba sekat do zdí. Instalace je velmi jednoduchá a rychlá. Kromě toho, že pohon disponuje obousměrnou rádiovou technologií io-homecontrol®, díky které můžete v mobilní aplikaci TaHoma vidět v jaké poloze se vaše roleta právě nachází, má i další pokročilé funkce. Například rozpoznání nárazu na překážku ve směru dolů, ochranu rolety proti přimrznutí, pomalý rozjezd a dojezd a velmi tichý chod.

Zajímá vás, jak solární pohony fungují? Podívejte se na krátké video:

 

Barevné varianty dálkových ovladačů Situo II io

Bílá barva je symbolem dokonalosti a čistoty. V kombinaci s elegantním vzhledem ovladačů Situo padne do každého interiéru. Ne každý však má tuto barvu v oblibě. Proto jsme rádi, že vám můžeme představit i další barevné varianty: Iron (šedá), Natural (světlé dřevo) a Arctic (bílá se vzorem).

Pohon SUNEA NHK io

Chcete si pořídit elektrickou markýzu, ale bojíte se výpadku elektřiny? Pak je tento chytrý pohon pro kazetové i standardní markýzy ideální volbou. Ovládejte svou markýzu z pohodlí lehátka dálkovým ovladačem nebo mobilní aplikací. Nastavte si oblíbenou polohu a spusťte ji jedním stisknutím tlačítka „my“. A pokud náhodou vypadne elektřina sáhněte po staré dobré klice. Pohon Sunea NHK io se postará o dlouhou životnost vaší markýzy.

Větrné a sluneční čidlo Soliris io

Soliris io slouží k ochraně vaší markýzy, žaluzií a dalších zařízení před silným větrem. V případě, že síla větru přesáhne hodnotu nastavenou při instalaci, dá čidlo pokyn vaší markýze, aby se zatáhla a žaluzie vytáhly. Díky funkcím slunečního čidla pak Soliris io automaticky ovládá vaše stínění podle intenzity slunečních paprsků. Pokud sluneční svit přesáhne hodnotu lumenů nastavených při instalaci, dá čidlo pokyn stínění, aby se zatáhlo. Ve vaší domácnosti tak bude příjemný chládek.

PERGOLA io control unit

Poslední novinkou je řídící jednotka pro bioklimatické pergoly. Využijte svou pergolu naplno a užívejte si pohodu na své terase. Díky této řídící jednotce můžete svou pergolu ovládat telefonem, ovladačem nebo kompatibilním hlasovým asistentem. Propojit ji můžete se všemi druhy povětrnostních čidel, abyste zajistili ochranu pergoly, ale i příjemný chládek ve vaší domácnosti. Díky propojení pergoly s čidly, si můžete navíc vytvářet scénáře dle počasí.
Jaké další výhody vám chytrá pergola přináší se dozvíte v tomto videu:

 

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive