Rychlý přístup

Dokonalý Valentýn se Somfy

Den svatého Valentýna je tu za pár dní a my víme, jak si ho perfektně užít.

Vaši polovičku určitě potěší růže a čokoláda, ale po čem doopravdy touží? Zaručeně po nezapomenutelné atmosféře vytvořené vaší inteligentní domácností. Čtěte dále a dozvíte se, jak vám TaHoma® switch může pomoci vykouzlit dosud nejromantičtější den.

Spánek

Všichni milují spánek, dopřejte si ho dosyta i v tento speciální den. Se systémem TaHoma® switch  si můžete naplánovat, aby se vaše stínění vytáhlo o něco později než v běžný den. Zůstaňte spolu v posteli o něco déle…

Pochutnejte si na snídani v posteli s pečivem, jahodami, čokoládou a palačinkami! Váš milovaný ocení toto gesto, aniž by ho rušily sluneční paprsky.

Odpolední procházka

Plánujete po obědě romantickou procházku do přírody? Nezapomeňte zabezpečit svou domácnost all-in-one alarmem Somfy ONE+. Zapnutí jedním kliknutím zvládnete, i když pomáháte své drahé polovičce do kabátu. Vaše domácnost i dárky zůstanou v bezpečí.

Večeře

Co nesmí při valentýnské večeři chybět, je perfektní osvětlení, které navodí tu správnou atmosféru. Se systémem TaHoma® switch můžete ovládat své stínění a osvětlení a vytvořit tak dokonalé prostředí pro společnou večeři. Ztlumte světla, zapalte svíčky, zatáhněte rolety a buďte jenom spolu.

Využijte hlasové asistenty

Přepínejte barvu světel, pusťte si oblíbenou muziku nebo televizi pomocí hlasových asistentů Amazon Alexa, Apple Homekit nebo Google Home, které si se systémem TaHoma® switch krásně rozumějí.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive