Rychlý přístup

Cesta k energetické udržitelnosti s chytrými řešeními Somfy

Připojte se k nám na cestě k osvětě energetické udržitelnosti a objevte, jak mohou automatizované rolety a žaluzie zvýšit energetickou účinnost vaší domácnosti. Díky motorizaci a automatizaci našich stínících prvků můžete ušetřit až 30 % nákladů na vytápění a zároveň přispět ke snížení emisí CO2.

S iniciativou Act For Green chceme prokázat naše odhodlání chránit životní prostředí a minimalizovat dopad našich produktů v průběhu celého životního cyklu. Abychom oslovili co nejvíce lidí, rozšířili jsme naši kampaň prostřednictvím tisku a digitálních médií na českém trhu.

Zvědaví, jak mohou chytré prvky Somfy podpořit uvědomělou úsporu energie ve vaší domácnosti? Jan Hrnčíř, produktový manažer Somfy, vám ve videu prozradí více. Přidejte se k našemu úsilí o energetickou udržitelnost a objevte, jak mohou naše inovativní řešení přinést udržitelnější budoucnost pro vás a vaši rodinu.

Spolupráce s Dům a Zahrada: https://www.dumazahrada.cz/doporucujeme/inteligentni-domy-jako-reseni-pro-snizeni-emisi-sklenikovych-plynu

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive