Rychlý přístup

Udržte své výdaje za energie na uzdě a nechte technologie pracovat za vás!

Léto je v plném proudu! Přečtěte si naše tipy, jak zůstat v chladu a užít si i parné letní dny. Naše technologie domácí automatizace je tu, aby vám pomohla přečkat úmorná vedra a udržet výdaje za energie na uzdě.

Užijte si letní pohody ve stínu pod motorizovanou markýzou.

Spolehlivý pohon Sunea pracuje se všemi ovládacími prvky a senzory Somfy, aby automaticky chránil vaši terasu a vytvořil vám příjemný stín. Máte obavy z toho, co by se mohlo stát s vaší markýzou za větrného dne? Nedělejte si starosti, senzor větru Eolis 3D WireFree automaticky zatáhne vaši markýzu, při velmi silném větru.

Nemusíte se o nic starat!

Motorizované markýzy jsou skvělý způsob, jak trávit více času venku, aniž bychom se spálili na sluníčku. Motorizovaná markýza zároveň stíní přilehlá okna a pomáhá tak snížit účty za energie na vychlazení domu klimatizací.

Naplánujte si scénáře a o nic víc se nestarejte!

Vypadá u vás každé ráno tak, že nevíte co dřív? Děti, svačiny, venčení psa a další povinnosti? S naším systémem TaHoma switch se nemusíte bát, že na něco zapomenete. Jedním kliknutím v mobilu nebo přímo na TaHomě switch dokážete zavřít všechny žaluzie, vypnout všechny zásuvky, zhasnout světla, zamknout dveře a spustit alarm. A když zapomenete? Jednoduše vše na dálku zkontrolujete v mobilní aplikaci TaHoma – zatáhněte zapomenuté žaluzie nebo spusťte některý z vašich scénářů.

Využijte plánované automatické ovládání rolet a žaluzií pomocí ovládacích prvků Somfy. TaHoma switch se o vše sama postará. Můžete si naplánovat a nastavit vaše stínící prvky tak, aby spolupracovaly například se slunečním čidlem Sunis io a automaticky se ovládaly podle intenzity slunečních paprsků. Například když během dne začne slunce pražit, vaše žaluzie se automaticky zatáhnou a regulují teplotu v domě. Vy tak poté z práce přijdete do příjemně vyhřátého domu, kde se nebudete cítit jako v peci. Ocení to i vaši domácí mazlíčci. Stejně tak je možné stínicí prvky propojit s interiérovým teplotním čidlem Thermis WireFree io. To bude ovládat vaše stínění podle vámi požadované teploty v domácnosti.

Jak vybrat terasovou markýzu?

Markýza je jeden z nejlepších způsobů stínění. Nejen, že vám zastíní okna, ale také terasu nebo balkon, na kterém poté můžete trávit příjemná letní odpoledne.

Zjistěte si jak si vybrat markýzu přesně pro vás.

Povyšte svou terasu na novou úroveň!

Díky venkovním látkovým roletám, dokážete ze své terasy vytěžit maximum. Vytvoříte tak příjemný prostor, který bude s radostí obývat celá vaše rodina. Navíc náš pohon Maestria přichází s detekcí překážek, takže se nemusíte starat o špatně postavené křeslo na terase nebo květináč, který by mohl při spuštění látkové rolety poškodit. Pokud Maestria detekuje překážku, zastaví se a vrátí se o kousek zpět, což vám umožní odstranit překážku.

To ale není všechno, co vaše terasa zvládne. Představte si, že přijdete domů, uděláte si čaj, sednete si na terasu, požádáte hlasového asistenta o spuštění večerního scénáře. V tu chvíli se jemně rozsvítí světla, spustí se hudba, markýza se zatáhne a odhalí hvězdnou oblohu. Vy si tak můžete po náročném dni udělat chvilku jen pro sebe.

Užívejte si více času venku při jídle, relaxaci nebo posezení s přáteli a rodinou. Vaše terasa se stane vaším letním venkovním obývacím prostorem, kde najdete vše, co si přejete - chládek, bezpečí, útulno a hlavně soukromí. Uvidíte, že si to zamilujete.

Somfy Expert k vašim službám

Zajímají vás možnosti automatizace vaší terasy? Navštivte náš dealer lokátor a vyhledejte si některého z našich Somfy Expertů ve vašem okolí. Jsou to naši certifikovaní a vyškolení prodejci, kteří vám odborně poradí s řešením automatizace.

 

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive