Rychlý přístup

Firma SOKOL žaluzie osazovala do chytré domácnosti i kotec pro psa

Společnost SOKOL žaluzie se výzev nebojí. Proto realizovala například i zapojení kotce pro psa do chytré domácnosti. Firma úspěšně působí po celé České republice, zejména ale v Moravskoslezském, Olomouckém a Jihomoravském kraji, již od roku 2006. A se Somfy spolupracuje už 15 let.

Jak už samotný název napovídá, firma SOKOL žaluzie se specializuje na stínění, a to venkovní i vnitřní. Vše umí zapojit do chytré domácnosti. Firma se řídí heslem: Věříme, že když se na nás spolehnete, dokážeme vám zpříjemnit váš domov.

Produkty Somfy zde dobře znají

Když se řekne Somfy, jako první tým společnosti SOKOL žaluzie napadne, že se jedná o spolehlivé motory z Francie. Výhody domácí automatizace vidí v tom, že stačí nastavit chytré scénáře a už se nemusejí o nic starat.

Nejoblíbenějším produktem od Somfy je zde systém automatizace domácnosti TaHoma® a u sebe doma používají vedle TaHomy také ovladače Smoove, chytrý zámek dveří Somfy Doorlock, pohon pro závěsy Glydea, teplotní čidlo Thermis a chytrou interiérovou kameru s alarmem Somfy ONE. Za poslední rok zapojila firma SOKOL žaluzie do chytré domácnosti 20 domácností.

Více informací najdete na www.sokol-zaluzie.cz.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive