Rychlý přístup

Firma MANS se automatizace nebojí, chystá i chytrý kravín

Společnost MANS – Stínící technika se, jak název napovídá, specializuje na dodávku a montáž oken a stínicí techniky. Působí především v Olomouckém kraji a okrese Prostějov, ale dodává po celé České republice.

Zkušený tým firmy MANS se snaží vyjít každému vstříc. Zakládá si na lidském přístupu a ke každému přistupuje individuálně, hledá řešení na míru.

Spolupráce se Somfy

Se Somfy firma spolupracuje od svých začátků se žaluziemi, jejichž zapojení do chytré domácnosti řešila pomocí instalačního nástroje a od loňského roku, kdy se stala Somfy Expertem, využívá pro aktivaci mobilní aplikaci. Výhody chytré domácnosti vidí v pohodlí, zjednodušení a úspoře času, který tak zákazníci mohou věnovat svým rodinám.

Nejoblíbenějším produktem od Somfy je ve firmě MANS TaHoma® switch. Prý se jedná o skvělý nástroj, který seskupuje všechny možné komponenty do jediné aplikace. Navíc je za super cenu. U sebe doma používají také pohon žaluzií J406 io Protect, chytrý zámek dveří Somfy Doorlock, alarm s kamerou v jednom Somfy ONE+, mikromodul IZYMO ON-OFF a přijímač White LED Receiver io.

Třeba i 29 bytů v jedné zakázce

Za uplynulý rok firma MANS vyexpedovala cca 150 zakázek s produkty od Somfy. Některé z těchto zakázek byly pro bytové domy s řadou domácností. Jen v Nymburce se jednalo v rámci jedné dodávky o 29 bytů.

Firma se nebojí žádné zakázky. V současné době připravuje mimo jiné i automatické otevírání a zavírání kravína.

Více informací najdete na www.mans.cz.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive