Rychlý přístup

Děláme stín. Rádi. Hlásá motto firmy Interfer

Malá rodinná firma Interfer, kterou třeba znáte jako delameStin.cz, ráda pomáhá klientům zlepšovat domovy a snaží se být při každé realizaci lepší a lepší. Je zde pro vás již 26 let a z toho už 23 let úzce spolupracuje se Somfy.

Společnost Interfer působí v Praze a Středočeském kraji. Specializuje se na vnitřní i venkovní stínění, které vám také zapojí do komplexního systému automatizace domácnosti TaHoma® switch.

V práci jako doma. Nebo naopak?

Zaměstnanci firmy znají výhody domácí automatizace, jako je komfort, bezpečí, úspory, lepší klima v domě a méně starostí. Vždyť také mnoho z nich má naše produkty i doma! Samozřejmě jim nesmí chybět inteligentní systém TaHoma® switch, na který lze napojit stovky zařízení pro automatizaci domácnosti.

U firmy Interfer se jedná konkrétně o motory pro rolety Oximo RTS a Oximo IO, pohony pro žaluzie J4 IO a pro interiérové roletky Sonesse RTS. Když už jsme u stínění, zaměstnanci firmy používají také sluneční čidla Sunis WireFree IO, která automaticky stahují a vytahují předokenní rolety, venkovní žaluzie a screenové rolety podle intenzity slunečních paprsků.

Více pohodlí zde poskytují také nástěnné ovladače Smoove RTS a Smoove IO nebo dálkové ovladače přesně padnoucí do ruky Situo IO nebo Situo Variation IO.

Oblíbený je zde také pohon pro brány Elixo 500 IO, díky kterému nemusíte vystupovat z auta a vjezdové brány se před vámi samy otevřou, ale i hlásič kouře, přijímač na světla Izymo, fotobuňky, kódový zámek IO a další příslušenství. Zajímavostí jsou také motory pro světlíky Mingardi.

Zaměstnanci firmy Interfer mají i chytrý zámek vstupních dveří Somfy Door Keeper, který otevírá dveře pomocí mobilního telefonu, a to odkudkoliv. Snadno tak otevřete například tchýni nebo paní na úklid.

U společnosti Interfer jste tak v dobrých rukou odborníků, kteří naše produkty nejen skutečně znají, ale jak je vidět na jejich domácnostech, mají je i rádi!

Více informací najdete na www.delameStin.cz

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive