Rychlý přístup

Nová firma Olisun je Somfy Expertem několik měsíců, ale staví na 16 letech spolupráce

Společnost Olisun byla založená v nelehkém roce 2020. Přestože je na trhu krátce, má již více než 16 let zkušeností v oboru stínicí techniky a za poslední rok realizoval desítky instalací výrobků Somfy.

Společnost Olisun se zaměřuje na stínicí techniku, jednotlivé pracovní týmy se specializují na pergoly, venkovní žaluzie a rolety a na vnitřní stínění. Každý je tak odborníkem přesně na svůj segment. Firma působí na Jižní Moravě, její showroom můžete navštívit v Břeclavi a také nově v Mikulově.

Firma Olisun věří, že jí v úspěchu pomáhá Somfy

Automatizací domácnosti si zákazník šetří náklady v jakémkoliv zimním období, a navíc si lépe užije pohodlí domova. Somfy je pro nás ta nejlepší vstupenka na zakázku, kde díky věhlasu značky a možnostem použití jednotlivých prvků jsme tak úspěšní, zní z firmy Olisun.

A nejoblíbenější produkt od Somfy? Systém automatizace domácnosti TaHoma®! Podle firmy Olisun je to skoro nejmenší z produktů od Somfy, ale zároveň s největší silou. „U sebe doma ovládáme s TaHomou kotel, topení u syna v pokojíčku přes chytrou termohlavici, světla, kameru, zásuvku a všechny rolety.“

Díky Somfy a Olisun děti stále věří na Ježíška

Jeden zvídavý klient si dal za cíl, aby jeho děti i tento rok věřili na Ježíška. Firma Olisun tak instalovala ovládání a automatizaci venkovní expozice jeho vánočních stromů a podařilo se 😊.

Firma Olisun si váží každého zákazníka, děkují každému z nich, že si zdokonalil své bydlení právě s její společností. Jejím cílem je být nejdominantnější společností v oboru stínění na Jižní Moravě a ví, že jedinou cestou je právě spokojený zákazník a všichni její zaměstnanci.

Více informací najdete na www.olisun.cz.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive