Rychlý přístup

Okna&Company: Dobře nastavená automatizace zvyšuje užitný komfort stavby

Okna&Company, s.r.o. nemusí být největší, ale chce být nejlepší. Nežene se po velkých zakázkách, baví ji rodinné domy a přímé jednání s budoucím uživatelem. Ráda tvoří užitek. Je pomalu rostoucí, ale o to pevnější firma s bohatým know-how.

Společnost Okna&Company začínala už v roce 1998 jako OSVČ Petr Hůlka. Jako společnost působí od roku 2004 a již následujícího roku osazovala do staveb výrobky Somfy.

Specializuje se na otvorové výplně staveb, včetně stínění. Zajišťuje tak okna, dveře, vrata, žaluzie i parapety. Firma působí především na východní části Vysočiny a na jižní Moravě, ale dosahuje i do Prahy.

Technologie Somfy ušetřily firmě spoustu času

Firma vidí výhody domácí automatizace v daleko efektivnějším využívání instalovaných technologií. Bez automatizace je zařízení odkázané na ovládání člověkem a tomu se občas nechce, je to daleko nebo nemá čas.

„Technologie Somfy io společně s TaHomou nám ušetřila spoustu času při jednání se zákazníkem, a hlavně na předrealizační přípravě a komunikaci s dodavatelem elektroinstalací,“ chválí si společnost Okna&Company. „Neřešíme instalaci sběrnice, neřešíme relátka, výhybky, nemusíme předem řešit, kam a kolik krabic zasekat a jaké vodiče k nim dovést. Zkrátka paráda.“

Jaké produkty od Somfy zde vedou?

Nejoblíbenějším produktem od Somfy je zde komplexní systém automatizace domácnosti TaHoma® a u sebe doma používají Somfy ONE+, kompatibilní bezdrátový alarm s integrovanou kamerou, sirénou a detektorem pohybu. Zajímavostí je, že společnost Okna&Company poskytla zákazníkovi roletový motor od Somfy pro zavírání kurníku.

Více informací najdete na www.OknaCo.cz

 

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive