Rychlý přístup

ROSSTÍN vyrábí stín po celé České republice

Česká společnost ROSSTÍN byla založena v roce 2018 a od začátku svého působení spolupracuje se Somfy. Specializuje se na pergoly, žaluzie, rolety, interiérovou stínicí techniku a terasy, ale pořídíte zde také venkovní kuchyně a zahradní nábytek. Vše vytváří od návrhu až po výrobu a montáž. Můžete se spolehnout i na profesionální následný servis.

Firma ROSSTÍN oslovuje své klienty prémiovými výrobky a službami. A na to lidé slyší. Proto také spolupracuje se Somfy, aby svým zákazníkům nabízela více – zapojení produktů do automatizace domácnosti.

Domácí automatizace ulehčuje rutinu

Výhody domácí automatizace zde vidí v nastavení scénářů, které výrazně ulehčí rutinní úkony. Chválí si také ovládání odkudkoli, že je vše na jednom místě a k dispozici široká škála prvků.

Když se řekne Somfy, jako první napadne tým z ROSSTÍN, že se jedná o silnou společnost se sebevědomými cíli. Nejoblíbenějším produktem od Somfy je zde komplexní systém automatizace domácnosti TaHoma® switch a u sebe doma používají také all-in-one řešení kamery s alarmem Somfy ONE+, chytrý zámek dveří Somfy Door Keeper, chytrý termostat, interiérové roletové motory io a pohon pro žaluzie a závěsy Glydea.

Spolupráce pro dobro zákazníka

Ve firmě ROSSTÍN si chválí naši podporu: „I přes naši odbornost se čas od času stane, že potřebujeme podporu odborníka ze Somfy. Vždy nám s úsměvem, telefonicky nebo svou přítomností pomůže obchodní poradce. Naše příkladná spolupráce vede vždy ke spokojenosti klienta, o kterou nám jde v první řadě.“

Více informací najdete na www.rosstin.cz.

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive