Rychlý přístup

Ulehčete si svou každodenní domácí rutinu

TaHoma® switch je chytré ovládání, které centralizuje a propojuje váš systém automatizace domácnosti. Protože existuje tolik lepších způsobů, jak trávit doma čas než opakováním stejných úkonů.

Všední pondělní ráno – každé ráno

Každé ráno, když odjíždíte do práce: Zatáhnout rolety v obýváku, kuchyni a ložnici. Zhasnout všechna světla. Vypnout žehličku a topení. Aktivovat alarm a zamknout dveře. Zavřít vrata a bránu…

Každý večer, když se vracíte domů: Otevřít garážová vrata. Rozsvítit světla. Vytáhnout rolety v obýváku, kuchyni a ložnici. Zapnout topení. Vypnout alarm... a před spaním další kolečko.

Zdá se vám, že je to pořád dokola? Snad i trochu únavné? Rozhodně však nutné. Ani si neuvědomujeme, jak rutinní mnohé každodenní úkony jsou a kolik času jim věnujeme, přestože bychom mohli dělat něco mnohem více naplňujícího!

Od mechanického k motorizovanému, od motorizovaného ke klidu

Přechod od manuálních rolet, žaluzií, markýzy či brány k motorizovaným už je sám o sobě znát. Už nemusíte namáhat ruce nebo vystoupit z auta, když chcete otevřít nebo zavřít různá vybavení vaší domácnosti. Je to mnohem praktičtější a mnohem pohodlnější.

Přesto jde jít ještě dále... Ještě více propojit vaše domácí zařízení vám rozhodně změní život k lepšímu. Počínaje tím, že domácí automatizace sama provede vaše každodenní úkony v domácnosti. Co kdyby každé ráno a každý večer stačilo zmáčknout jedno tlačítko, abyste zavřeli či otevřeli celý svůj dům?

Centralizujte svá zařízení pomocí TaHoma® switch

Nyní je to možné – pomocí TaHoma® switch. Nové chytré ovládání od Somfy má dvě nastavitelná tlačítka, která centralizují vaše zařízení. V aplikaci TaHoma si je můžete opravdu snadno naprogramovat tak, jak si přejete – aby ovládala zařízení, která chcete, a aby to vyhovovalo vašemu každodennímu režimu. Když se dotknete jednoho z tlačítek ke spouštění scénáře, vaše zařízení provedou přesně to, co jste chtěli.

Jaké scénáře používáme my? Inspirujte se…

PŘÍKLAD 1:

Scénář 1, Odchod z domova: Všechny předokenní rolety se zatáhnou, světla zhasnou a alarm se aktivuje.

> Víte, že váš dům je po vašem odchodu v bezpečí.

Scénář 2, Příchod domů: Světla v chodbě a obýváku se rozsvítí a rolety se vytáhnou.

> Ihned, jak projdete dveřmi, si můžete začít užívat volného večera.

PŘÍKLAD 2:

Scénář 1, Dobré ráno: Žaluzie v obýváku a kuchyni se otevřou, světla se rozsvítí tak, jak si přejete.

> Dopřejte si trochu času a vychutnejte si kávu.

Scénář 2, Dobrou noc: Všechny vaše předokenní rolety se zatáhnou, termostat se přepne do režimu „noc“ a světla zhasnou.

> Kromě vaší lampičky u postele, abyste si mohli číst při tlumeném osvětlení.

PŘÍKLAD 3:

Scénář 1, Příjemný večer doma: Závěsy se zatáhnou, světla se ztlumí a spustí se seznam vašich oblíbených skladeb.

> Pohodlně se uvelebte na gauči…

Scénář 2, Grilování s přáteli: Vaše markýza se rozevře, venkovní světla se rozsvítí a spustí se váš oblíbený párty playlist.

> Maso už je na grilu, drinky už se chladí a večer může začít!

Nebo si vytvořte své vlastní scénáře odpovídající vašemu životnímu stylu a denním režimům. Podívejte se na náš YouTube, kde najdete tutoriály, jak si vytvořit scénáře či přidat další zařízení.

Tři způsoby ovládání vašich zařízení

TaHoma® switch umožňuje ovládat vaše zařízení hned třemi způsoby. Kromě tlačítek na boxu můžete také použít mobilní aplikaci TaHoma, která ovládá vaše zařízení z domova či mimo něj, nebo zařízení programujete tak, aby se spouštěla automaticky – ve zvolený čas nebo s pomocí čidel. Můžete také použít hlasového asistenta * - když jste v autě nebo máte plné ruce, stačí říct magické slovo a je hotovo.

Zrušte tedy všední rutinu a věnujte se rodině. S chytrým domácím vybavením se vám otevírá svět možností. Vyberte si…

* Vyžaduje dalšího hlasového asistenta (dostupnost závisí na státě)

Zjistěte více
Kategorie
Tagy
Disqus is inactive